Runboard.com
You're welcome.
Runboard Extra! The Runboard Directory Runboard Knowledge Base

Ugly blue checkboxes in Chrome since the last update? checkbox

See how to fix it here!

Chat room Runboard Knowledge Base (wiki) Search Facebook Twitter





runboard.com       You are not logged in.

 
Spikosauropod Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Registered: 06-2007
Posts: 3
Karma: 0 (+0/-0)
Reply | Quote
Site Not Secure


At the beginning of the year, when I tried to access our forum, it said that the site license had run out and it refused to allow access. There was a big red "Not Secure" in the middle of the page.

I still see this on Chrome and FireFox respectively:

Image

Image

One of our members has said that he also is having trouble accessing our page. He describes it as being "a mess".

I am not sure what to make of it. Please advise.
1/3/2019, 7:04 am Link to post Email Spikosauropod   PM Spikosauropod
 
Messup434 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Probably Online

Registered: 12-2014
Posts: 572
Karma: 44 (+44/-0)
Reply | Quote
Re: Site Not Secure


Hi Spiko,

Your site (and Runboard as a whole) is completely secure. This notice refers only to the possibility of a site being dangerous, but (unfortunately) also can encompass safe sites like Runboard.

Are you still getting the notice? It was meant to be fixed today, but could be a difference in browsers or something. Which are you using? Thanks! emoticon

EDIT: Hi Lesa emoticon

Last edited by Messup434, 1/3/2019, 7:31 am


---
Keshi Heads
1/3/2019, 7:29 am Link to post Email Messup434   PM Messup434 Blog
 
Lesigner Girl Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Global Administrator
Head of Runboard staff

Registered: 11-2005
Posts: 25449
Karma: 425 (+478/-53)
Reply | Quote
Re: Site Not Secure


The "Not secure" message next to the address bar just means you're viewing Runboard through http rather than https.

When you saw the message that the site license had run out, that's because the SSL certificate had lapsed, and you were viewing through https rather than http. Thor renewed the SSL yesterday, so we can be pretty certain this issue won't occur again for at least another 364 days, give or take a day.

When your member wrote to you about Runboard being "a mess", was this more than 10 hours ago? After I saw Thor's message to me saying the SSL had been renewed, I checked https://runboard.com quickly on my way out the door, and it looked like the CSS wasn't displaying, but it was displaying for http://runboard.com, as well as for https://bakheva.runboard.com. However, it is working perfectly for me now.

---
Runboard Knowledge Base
Runboard Support Forums
Find other message boards
1/3/2019, 7:29 am Link to post Email Lesigner Girl   PM Lesigner Girl Blog
 
Spikosauropod Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Registered: 06-2007
Posts: 3
Karma: 0 (+0/-0)
Reply | Quote
Re:


quote:

When your member wrote to you about Runboard being "a mess", was this more than 10 hours ago?


Yes it was. It was about 12 hours ago. I asked him to post a screen cap of exactly what he was seeing. I will let you know if I get any more information.
1/3/2019, 7:40 am Link to post Email Spikosauropod   PM Spikosauropod
 
Messup434 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Probably Online

Registered: 12-2014
Posts: 572
Karma: 44 (+44/-0)
Reply | Quote
Re: Site Not Secure


That sounds promising then emoticon Hopefully/most likely will be good next time he tries to log-in.

---
Keshi Heads
1/3/2019, 7:41 am Link to post Email Messup434   PM Messup434 Blog
 
Lesigner Girl Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Global Administrator
Head of Runboard staff

Registered: 11-2005
Posts: 25449
Karma: 425 (+478/-53)
Reply | Quote
Re: Site Not Secure


It might have been the same thing I saw. If so, I would be surprised if he's still seeing the same thing now. It was basically all the words that appear on the home page while you're logged out, but without any styling. Just a bunch of black text plus links on a white background.

---
Runboard Knowledge Base
Runboard Support Forums
Find other message boards
1/3/2019, 7:42 am Link to post Email Lesigner Girl   PM Lesigner Girl Blog
 
Messup434 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Probably Online

Registered: 12-2014
Posts: 572
Karma: 44 (+44/-0)
Reply | Quote
Re: Site Not Secure


Oh right, I did get that after the main insecurity notice (albeit two days ago).

(I know I’m not the person in question here, sorry, just hoping it might help to add in someone else’s two cents emoticon )

Last edited by Messup434, 1/3/2019, 7:47 am


---
Keshi Heads
1/3/2019, 7:46 am Link to post Email Messup434   PM Messup434 Blog
 
Spikosauropod Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Registered: 06-2007
Posts: 3
Karma: 0 (+0/-0)
Reply | Quote
Re:


I made a post to compare time stamps and his last complaint was over 14 hours ago. We may be OK now.

Thank you! emoticon
1/3/2019, 7:52 am Link to post Email Spikosauropod   PM Spikosauropod
 
Lesigner Girl Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Global Administrator
Head of Runboard staff

Registered: 11-2005
Posts: 25449
Karma: 425 (+478/-53)
Reply | Quote
Re: Site Not Secure


You're welcome, Spike! I'm just sorry for any inconvenience the lapsed SSL might have caused.

---
Runboard Knowledge Base
Runboard Support Forums
Find other message boards
1/3/2019, 7:54 am Link to post Email Lesigner Girl   PM Lesigner Girl Blog
 


Add a reply



You are not logged in (login)