Runboard.com
You're welcome.
Runboard Extra! The Runboard Directory Runboard Knowledge Base

Ugly blue checkboxes in Chrome since the last update? checkbox

See how to fix it here!

Chat room Runboard Knowledge Base (wiki) Search Facebook Twitter





runboard.com       You are not logged in.

 
coffeemom Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Registered: 02-2004
Posts: 6
Karma: 0 (+0/-0)
Reply | Quote
Premium account isn't showing up


Hi,

I just signed up for a premium account and it still says I'm a basic user.

Does it just take awhile?

Thanks,
Inez
7/19/2004, 11:27 pm Link to post Email coffeemom   PM coffeemom
 
Rimmer Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Global Administrator
Runboard staff member

Registered: 04-2003
Location: Straylia
Posts: 9750
Karma: 471 (+519/-48)
Reply | Quote
Re: Premium account isn't showing up



It shows you are Premium now. emoticon
7/19/2004, 11:36 pm Link to post   Blog
 
coffeemom Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Registered: 02-2004
Posts: 6
Karma: 0 (+0/-0)
Reply | Quote
Re: Premium account isn't showing up


Yes, I saw that.

Thank you!

Inez
7/20/2004, 3:23 am Link to post Email coffeemom   PM coffeemom
 
Thor Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Head Administrator
Runboard developer

Registered: 01-2003
Location: RB machine room
Posts: 4993
Karma: 230 (+273/-43)
Reply | Quote
Re: Premium account isn't showing up


Can take up to one hour (in worst case) to show.
7/21/2004, 8:32 pm Link to post Email Thor   PM Thor ICQ Yahoo Blog
 


Add a reply



You are not logged in (login)