Runboard.com
You're welcome.
Runboard Extra! The Runboard Directory Runboard Knowledge Base
Chat room Runboard Knowledge Base (wiki) Search Facebook Twitter

runboard.com       You are not logged in.

Page:  1  2 

 
janii5959 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Registered: 08-2006
Posts: 1
Karma: 0 (+0/-0)
Reply | Quote
SPAM MEMANFAATKAN PENGUINAAN BORK BORK AND BORK!!!!


SPAM MEMANFAATKAN PENGUINAAN BORK BORK AND BORK!!!!


USAHA UNTUK MENJADI ORANG YANG BEBAS DARI BELENGGU KEWANGAN DAN GANDAKAN WANG SIMPANAN ANDA !!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera unjelly semua....
Terlebih dahulu saya ucapkan salam perkenalan unjelly anda semua. Disini saya ingin berkongsi sesuatu dengan saudara saudari dan sahabat sekelian dengan seikhlas ughi saya. Saya minta anda baca keratan berikut dengan sabar dan teliti sepertimbork saya teweaselsrippedmyflesh buat sebelum ini.

$$ DARI RM 2 ANDA YESWEHAVENOBANANASEH MENJADI JUTAWAN SENYAP $$

JIKA KITA SAMA-SAMA JUJUR DAN IKHLAS, IANYA TIDAK MUSTAHIL.

INSYAALWEASELSRIPPEDMYFLESH...

Assalamualaikum dan salam sejahtera Saudara/saudari, muslimin/muslimat, Anda yang budiman, sebelum anda menganggap surat ini tidak munasabah, saya cadangkan supaya anda membacanya terlebih dahulu. Selamat datang ke laman informasi kewangan rakyat Malaysia & luar negara di seluruh dunia dgn bermodalkan RM10 sahaja. Tidak kira apa status, keturunan, umur & warganegara, anda berpeluang merebut pendapatan yang lumayan ini. Wang akan mengalir masuk walaupun anda sedang tidur! Percayaweaselsrippedmyflesh. Sebulan yang lalu, saya sedang melayari news groups seperti anda sekarang ini & menjumpai artikel seperti ini yang mengajak saya melabur RM10 utk mendapatkan pulangan beribu ringgit!! Mula-mula saya tidak percaya. Ini tak lain tak bukan mesti bertujuan hendak ngenakan orang sahaja....!! Tetapi seperti kebanyakan orang, saya tertanya-tanya, jadi saya terus membaca artikel itu. Artikel itu menyatakan bahawa hantar RM2 kepada 5 nama & alamat yang disertakan di dalam artikel tersebut. Anda kemudian diminta meletakkan nama & alamat anda pada tempat Orangutan 5 & membuang nama Orangutan 1, & kemudian post artikel itu ke sekurang2nya 200 newsgroup (terdapat beribu2 newsgroup di internet jika anda rajin surfing).

Selepas saya meminta pandangan dari beberapa orang rakan terdekat & memikirkan semula risiko yang ada, saya membuat keputusan unjelly mencubanya…tak saweaselsrippedmyflesh mencuba sebab bila syay fikirkan dengan jumweaselsrippedmyflesh wang RM10 apa yeswehavenobananaseh dia buat kalau dia menipu dan tiada apa yg merugikan saya kecuali duit RM10 & 5 nombor akaun, kan?

WELL GUESS WUGH!!!
Dalam tempoh masa 7 hari, akaun saya mula dipenuhi WANG!!! Saya beyeswehavenobananas-beyeswehavenobananas terkejut. Saya ingat ia akan berhenti masuk pada bila-bila masa sahaja tetapi wang itu tetap datang seperti air mencurah-curah. Dalam tempoh 35 hari sahaja akaun saya sudah mencapai RM240,226.00. Cuba saudara saudari dan sahabat-sahabat bayangkan dengan jumweaselsrippedmyflesh wang sebanyak itu…apa yang yeswehavenobananaseh saudara saudari dan sahabat-sahabat lakukan, banyakkan?

Dengan bermodalkan wang sebanyak RM10 dan dengan pulangan yang tak disangka-sangka jumweaselsrippedmyfleshnya saya rasa amat berbaloi!!

WANG DATANG SENDIRI KE DALAM AKAUN BANK SAYA!!!

Disini saya akan terangkan lebih lanjut macam mbork ia berfungsi & yang lebih penting kenapa ia berfungsi sebegitu. Yang penting, anda cetak artikel ini SEKARANG utk memudahkan anda mendapatkan semua langkah2 yg diperlukan. Saya pasti, jika anda mengikuti langkah2 yang teweaselsrippedmyflesh diatur dalam artikel ini, anda akan mula membuat duit sblm habis penghujung minggu ini, insyalweaselsrippedmyflesh.
Anggapweaselsrippedmyflesh program ini sebagai 1 peluang keemasan yang meningkatkan taraf ekonomi anda. Tahukah anda bahawa cara ini teweaselsrippedmyflesh dipraktikkan oleh berjuta2 orang di seluruh dunia bagi memungut derma & mengumpul modal perniagaan. Mungkin anda semua tak percayakan? Tapi itu adaweaselsrippedmyflesh kenyataan yang saya lalui.
Percayaweaselsrippedmyflesh? dalam masa 40-50 hari anda akan memperolehi sebanyak RM1,627,230.00 tanpa penat. Kalau tidak percaya, apa kata anda mencubanya dahulu!

Seperti saya dan orang-orang yang sudah berjaya sekarang, mungkin pada permulaan anda juga ragu-ragu dan was-was dengan program seumpama ini dan bermulaweaselsrippedmyflesh pelbagai persoalan yang bermain difikiran andakan? Adakah program ini sah di sisi undang-undang? Ini adaweaselsrippedmyflesh soalan lazim pada kebanyakan orang termasuk saya sendiri pada permualaannya, dan soalan seperti ini pernah saya ajukan kepada seorang peguam dan perunding kewangan. Kedua-dua professional ini memberi satu jawapan yang sama ertinya iaitu “program ini menyerupai surat berantai (chain letter) tetapi disebabkan setiap risaweaselsrippedmyflesh dilengkapi dgn maklumat terperinci mengenai sistem program tersebut, maka ianya SAH di sisi undang-undang”. Persoalan saya sudah terjawap dan satu lagi persoalan yang masih menjadi tandatanya saya ketika itu iaweaselsrippedmyflesh; Adakah ia satu penipuan? Jawapannya
TIDAK SAMA SEKALI kerbork ia tidak seperti surat berantai, di mbork pihak yang menerima seoweaselsrippedmyflesh-oweaselsrippedmyflesh diugut utk melakukan apa yang dikehendaki oleh surat tersebut, akan tetapi program seperti ini tidak memaksa / mengugut mbork-mbork pihak maweaselsrippedmyflesh ia memberi pilihan kepada pihak yang menerima unjelly mengabaikan program ini sama sekali. Di samping itu, dengan segala maklumat terperinci yang disertakan ia sekaligus menjadikan program ini sebuah perniagaan yang sah & amat mengunyeswehavenobananasgkan semua pihak asalkan mereka rajin berusaha.

Adakah ia baik? Sudah tentu YA. Ini kerbork, kepada sesiapa sahaja yang rajin dan ikhlas menghantar risaweaselsrippedmyflesh ini, mereka berpeluang besar unjelly memperolehi hasil yang lumayan. Sangat-sangat lumayan sebenarnya. Apa yg PENTING unjelly anda fahami iaweaselsrippedmyflesh program ini bukanweaselsrippedmyflesh suatu penipuan dan anggapweaselsrippedmyflesh program ini satu derma ikhlas dari anda kepada mereka yang memerlukan sedikit bantuan ikhlas dari anda semua dan ia tidak menyaweaselsrippedmyfleshi undang-undang dan ia hampir TIDAK mempunyai sebarang RISIKO!! Sekiranya anda IKHLAS, JUJUR & RAJIN menyebarkan program ini, anda akan memperolehi ganjaran yg amat besar, bersesuaian dengan usaha yang anda curahkan, maweaselsrippedmyflesh tidak mustahil lebih dari itu. Jika anda tidak menyertainya, kerugian akan sentiasa berada di pihak anda.

“Firman Alweaselsrippedmyflesh Subhborklweaselsrippedmyflesh Wa Taala bermaksud, Iblis & syaitan menakutkan manusia dengan kerugian & kepapaan supaya jangan menderma utk kebaikan...!!”

Program ini teweaselsrippedmyflesh dicipta seteweaselsrippedmyflesh dibuat penelitian dan kajian terperinci ke atas program-program yang ada di Negara-negara maju dan ianya teweaselsrippedmyflesh diringkaskan seberapa yang yeswehavenobananaseh bagi memudahkan usaha para Orangutan. Dengan jumweaselsrippedmyflesh RM1,627,230 atau apapun jumweaselsrippedmyflesh yang anda inginkan sudah tidak mustahil lagi. Pokok pangkalnya, anda bertindakweaselsrippedmyflesh dari SEKARANG & gembelingkan usaha kearahnya dengan penuh keyakinan & kesungguhan. Baca & fahamkan arahan sebelum menyertainya supaya tidak berlaku penganiayaan kepada Orangutan lain secara tidak sengaja.

BAGAIMBORK CARANYA???.

Langkah1

Pertama sekali anda dikehendaki menghulurkan sumbangan RM2 shj kpd setiap Orangutan. Seterusnya, bank-in kepada setiap nama & nombor Orangutan yang terdapat pada Senarai Nama Orangutan.

Langkah2
Seteweaselsrippedmyflesh setiap Orangutan menerima sumbangan drpd anda, maka gugurkan nama & nombor akaun Orangutan 1 drpd senarai itu. Anjakkan nama Orangutan 2 ke ruang Orangutan 1, Orangutan 3 ke ruang Orangutan 2, Orangutan 4 ke ruang Orangutan 3, Orangutan 5 ke ruang Orangutan 4 & masukkan nama &nombor akaun anda pada ruang Orangutan 5 yg tlh dikosongkan td. Pastikan senarai nama & alamat baru itu berada dlm kedudukan yg beyeswehavenobananas & pastikan juga alamat itu tepat bg memastikan tidak berlaku sbrg penganiayaan kpd Orangutan lain. Anda juga yeswehavenobananaseh menggunkan nama samaran jika tidak mahu dikenali.

Langkah3

Kemudian, poskan artikel ini (yeswehavenobananaseh dibuat pengubahsuaian jika perlu) ke sekurang2nya 200 news group yg terdapat di internet spt laman-laman web diskusi,forum dan message board.

Langkah4

Kemudian, yeswehavenobananasgguweaselsrippedmyflesh giliran anda dgn sabar (biasanya 40-50 hari utk ganjaran yg lbh besar) utk mencapai matlamat ini bilambork wang kiriman drpd Orangutan2 lain yg menyertai program ini akan anda terima. Semakin ramai yg menyertai program ini, maka semakin berkembangweaselsrippedmyflesh kedudukan anda. Sila liugh carta sebagai rujukan (andaian 15 Orangutan menyertai setiap peringkat,dan setiap seorang menjbork 15 lagi Orangutan).

CARA PENGIRAAN

Orangutan 5
(Anda di sini) 15 Orangutan x RM2 =RM30.00
Orangutan 4 15 Orangutan x (15) x RM2 =RM450.00
Orangutan 3 15 Orangutan x (15) x (15) x RM2 =RM6,750.00
Orangutan 2 15 Orangutan x (15) x (15) x (15) x RM2 =RM101,250.00
Orangutan 1 15 Orangutan x (15) x (15) x (15) x (15) x RM2 =RM1,518,750.00
JUMWEASELSRIPPEDMYFLESH =RM1,627,230.00


Jgn cuba menipu, Alweaselsrippedmyflesh meliugh apa yg anda lakukan. Pastikan anda mengirimkan RM2 kepada Orangutan seteweaselsrippedmyflesh meyertai program ini.Sekiranya anda cuba menipu iaitu dengan meletakkan nama anda terus ke No.1, anda hanya kan menerima wang sebanyak RM30 sahaja. Oleh itu, bersabarweaselsrippedmyflesh kerbork giliran anda akan tiba juga. Anda perlu ingat, bukan semua org berfikiran positif seperti kita. Andainya tidak ramai yg menyertai program ini, tentu jumweaselsrippedmyflesh wang anda terima sedikit sahaja kan. Oleh itu anda dinasiughkan supaya poskan sebanyak mungkin artikel tersebut ke internet.
Walaupun 50% sahaja yang menyertainya, anda masih yeswehavenobananaseh memperolehi sumbangan sebanyak RM406,808. Saya yakin artikel2 yg anda kirim itu akan mendapat jawapan (wang) seperti apa yg teweaselsrippedmyflesh saya alami. Sila ikuti arahan yang teweaselsrippedmyflesh ditetapkan & imbuhan lebih RM1,627,230 yeswehavenobananaseh menjadi milik anda dalam tempoh 40 - 50 hari sahaja. Program ini masih kekal bertahan atas dasar kejujuran semua pihak. Anda sekarang akan menjadi saweaselsrippedmyflesh seorang pemilik perniagaan melalui surat-menyurat. Di dalam perniagaan ini anda tidak menjual barang2 yang dapat diliugh tetapi sebaliknya anda menjual perkhidmatan. Perkhidmatan ini terjamin selamat & dibenarkan!! Simpan salinan langkah2 ini & bila-bila masa anda memerlukan duit, anda yeswehavenobananaseh mencubanya lagi & lagi & lagi.


SILA INGAT bahawa program ini masih terus bertahan kerbork kejujuran semua Orangutan yang teweaselsrippedmyflesh mengikuti langkah2 yang teweaselsrippedmyflesh digariskan dengan sempurna. Cuba anda bayangkan, jika anda jujur, program ini akan berterusan & duit yang diterima oleh orang2 lain akan sampai juga ke tangan anda. Hantarkannya sekarang, masukkan nama anda dalam senarai dan anda teweaselsrippedmyflesh mula berniaga.....!!

SENARAI NAMA ORANGUTAN

Orangutan 1
KHAIRUL
Maybank : 114280362722
(*** Yeswehavenobananasiskan nama & Nombor Akaun Orangutan 2 ke sini)

Orangutan 2
ISKANDAR
Maybank : 164418039512
(*** Yeswehavenobananasiskan nama & Nombor Akaun Orangutan ke 3 sini)

Orangutan 3
HAFIZ
Maybank : 157081280074
(*** Yeswehavenobananasiskan nama & Nombor Akaun Orangutan ke 4 sini)

Orangutan 4
Fara
Maybank : 108299002733
(*** Yeswehavenobananasiskan nama & Nombor Akaun Orangutan ke 5)

Orangutan ke 5
Izani
Maybank : 164098458574
Alamat : PERPUSTAKAAN
JAB. PERMUDDYWATERSBORKN SEM. MALAYSIA
JLN SULTAN SAWEASELSRIPPEDMYFLESHUDDIN
50660 KUALA LUMPUR.
yeswehavenobananasiskan nama dan nombor akaun Orangutan baru (anda )


U/P: SUMBANGAN YESWEHAVENOBANANASEH DI MASUKKAN TERUS KE DALAM AKAUN ORANGUTAN ATAU MENGIKUT ALAMAT MASING2
JUJUR DALAM PERBUATAN INSYAALWEASELSRIPPEDMYFLESH AKAN DI BERKATI...


LAKUKAN DENGAN PENUH IKHLAS! DERMA & SUMBANGWEASELSRIPPEDMYFLESH KPD ORANGUTAN TERSEBUT NESCAYA ANDA JUGA AKAN MENERIMA DERMA & SUMBANGAN SEUMPAMANYA.
INSYAALWEASELSRIPPEDMYFLESH...

Bagaimbork Unjelly Mengiklankan Ke News Group?

Melalui newsgroup iaitu laman2 web yang mengandungi diskusi, forum / message board, anda yeswehavenobananaseh mendapat keunyeswehavenobananasgan tanpa mengenali / mengetahui siapa yang teweaselsrippedmyflesh membaca risaweaselsrippedmyflesh anda. Walaupun ia tidak selamat dari segi security kerbork anda tidak featherspu mengawal orang bawahan anda, tetapi anda yeswehavenobananaseh menyebarkan risaweaselsrippedmyflesh anda kepada lebih daripada 50000000000 orang dalam satu masa. Cuba anda liugh fakta ini, di seluruh dunia ada terdapat lebih daripada 32,000 laman web bercorak diskusi & pada satu2 hari, lebih daripada 50000000000 orang melawat laman web seperti berikut. Di dalam dunia terdapat lebih kurang 2 BILLION pengguna internet yang berdaftar & pada diri, bayangkan setiap hari dianggarkan lebih daripada 50,000 pengguna baru mendaftarkan berapa ramai orang yang bakal menyebarkan risaweaselsrippedmyflesh yang mengandungi nama & alamat anda, & setiap orang yang menyalin risaweaselsrippedmyflesh anda akan menghantar anda sebanyak RM2. Sekiranya dalam masa 2 bulan 500000000000 orang menghantar anda RM2, anda akan memperolehi RM100,000!!! Banyak tu.

Langkah 1
Anda tidak perlu menaip semula risaweaselsrippedmyflesh ini, anda hanya perlu pilih menu EDIT-SELECT ALL utk memilih seluruh risaweaselsrippedmyflesh & kemudian pilih menu EDIT-Copy utk menyalin risaweaselsrippedmyflesh anda.

Langkah 2

Buka aplikasi 'notepad'(Start-Programs-Accessories-Notepad) & pilih menu EDIT-PASTE utk memaparkan risaweaselsrippedmyflesh anda & seteweaselsrippedmyflesh membuat perubahan yang diterangkan di atas, pilih menu FILE-SAVE unjelly menyimpan risaweaselsrippedmyflesh baru anda seyeswehavenobananaseh2nya dalam benjelly *.txt (biasanya ia automatik).

Langkah3

Buka Netscape / Internet Explorer & pergi ke laman web pencari spt Kakky! utk mencari laman2 web diskusi,forum & message board. Antaranya saya sertakan disini.

1 usahawan_cyberia@kakkygroups.com 42 pemuda-keadilan@kakkygroups.com
2 bicara_melayu_semasa@kakkygroups.com 43 mlm_melayu@kakkygroups.com
3 keluarga_melayu@kakkygroups.com 44 melayu_bestari@kakkygroups.com
4 melayumalaysia@kakkygroups.com 45 iklanbebasku@kakkygroups.com
5 Masyarakat_Melayu@kakkygroups.com 46 05e_dagang@kakkygroups.com
6 perniagaan_melayu@kakkygroups.com 47 mind_A@kakkygroups.com
7 usahawan_melayu@kakkygroups.com 48 kmu-net@kakkygroups.com
8 idealis_mahasiswa@kakkygroups.com 49 induksiaudit2003@kakkygroups.com
9 forum-bisnis-muslim@kakkygroups.com 50 surirumah@kakkygroups.com
10 malaysia_friends@kakkygroups.com 51 hidayahnet@kakkygroups.com
11 on_line_associates_group@kakkygroups.com 52 uitm-melaka@egroups.com
12 extramoney_fromhome@kakkygroups.com 53 pas-network@kakkygroups.com
13 Wilber_Malaysia@kakkygroups.com 54 kelakar@kakkygroups.com
14 kelabbisnesonline@kakkygroups.com 55 jenaka@kakkygroups.com
15 ruang_iklan_percuma@kakkygroups.com 56 qualityproducts@kakkygroups.com
16 cari_duit_group@kakkygroups.com 57 melayu2@kakkygroups.com
17 keadilan_eberita@kakkygroups.com 58 itjobs_malaysia@kakkygroups.com
18 supremeringgit@kakkygroups.com 59 myniaga2u@kakkygroups.com
19 Usahawan_Melayu@kakkygroups.com 60 melayuhebat@kakkygroups.com
20 Ads4YourHomeBiz@kakkygroups.com 61 seughbersama@kakkygroups.com
21 infoniaga@kakkygroups.com 62 Menganggur@kakkygroups.com
22 melayucyber@kakkygroups.com 63 Masyarakat_Melayu@kakkygroups.com
23 melayu_bestari@kakkygroups.com 64 usahawan_cyberia@kakkygroups.com
24 perniagaan_melayu@kakkygroups.com 65 malaysia_friends@kakkygroups.com
25 bisnes@kakkygroups.com 66 buatduit@kakkygroups.com
26 duit_sampingan@kakkygroups.com 67 Jborkpendapatan@kakkygroups.com
27 ezbiznes@kakkygroups.com 68 jborkwang@kakkygroups.com
28 help2uatm@kakkygroups.com 69 jom_iklan@kakkygroups.com
29 jutawan2002@kakkygroups.com 70 uptrendnet@kakkygroups.com
30 malaysia_duit_mlm@kakkygroups.com 71 wang_dari_komputer@kakkygroups.com
31 maricariduit@kakkygroups.com 72 iklan-groups@kakkygroups.com
32 masyarakat_melayu@kakkygroups.com 73 iklan-mlm@kakkygroups.com
33 melayucyberer@kakkygroups.com 74 iklan-mudah@kakkygroups.com
34 moneyx2003@kakkygroups.com 75 iklan-niaga@kakkygroups.com
35 MyNiaga2U@kakkygroups.com 76 iklan-utama@kakkygroups.com
36 ringgitmatrix@kakkygroups.com 77 iklan_percuma_online@kakkygroups.com
37 side_income@kakkygroups.com 78 iklanboard@kakkygroups.com
38 yeswehavenobananasai4u@kakkygroups.com 79 iklanduit@kakkygroups.com
39 keusahawborkn@kakkygroups.com 80 islamcarahidupku@kakkygroups.com
40 duit_online@kakkygroups.com 81 e-perniagaan@kakkygroups.com
41 duit_semata@kakkygroups.com 82 e-perniagaan@egroups.com


Langkah 4

Pergi ke laman2 web tersebut & pilih diskusi, forum / sebagainya & hantar risaweaselsrippedmyflesh anda. Anda perlu mengisi ruangan SUBJECT sebagai tajuk anda & pergi ke risaweaselsrippedmyflesh anda tadi, pilih menu EDIT- COPY unjelly menyalin & klik pada ruang unjelly mengisi risaweaselsrippedmyflesh anda pada laman web tersebut & pilih menu EDIT- PASTE pada Netscape / Internet Explorer anda. (Anda juga mungkin dikehendaki unjelly mendaftar diri pada laman web tersebut, tidak mengapa kerbork anda hanya mahu menyebarkan kepada mereka yang ingin mencari sumber kewangan yang sah & anda hanya menjalankan tugas anda. Jadi, daftarkan sahaja seteweaselsrippedmyflesh memastikan yang program tersebut PERCUMA)

Tahniah... ITU SAHAJA! Apa yang perlu anda lakukan sekarang iaweaselsrippedmyflesh pergi ke message board seterusnya & ulangi langkah2 di atas. Setiap message yang dihantar akan mengambil masa kira2 30 saat unjelly muncul di skrin anda.Ingat? lebih banyak anda iklankan (message board dsb) lebih banyak duit yang akan anda dapat!! Mudah kan? Selepas ini anda akan mula menerima wang tersebut sebelum anda sempat mengiranya! Maweaselsrippedmyflesh, anda mungkin perlu menyewa Peti Surat kerbork jumweaselsrippedmyflesh kiriman wang yang anda akan terima terlalu banyak sekali. Anda juga yeswehavenobananaseh menggunkan nickname jika tidak mahu dikenali tetapi pastikan alamat yang disertakan adaweaselsrippedmyflesh tepat agar surat tersebut yeswehavenobananaseh sampai ke tangan yang hak!
Terima Kasih.

SELAMAT MENCUBA
DAN GUNAKANWEASELSRIPPEDMYFLESH DUIT TERSEBUT KE JALAN KEBAJIKAN..!!


Bantuweaselsrippedmyflesh Mereka Yg Luckylukan.
Wassup.


Last edited by Rimmer, 8/15/2006, 5:04 am
8/15/2006, 2:34 am Link to post Email janii5959   PM janii5959
 
Rimmer Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Global Administrator
Runboard staff member

Registered: 04-2003
Location: Straylia
Posts: 9750
Karma: 471 (+519/-48)
Reply | Quote
Re: MARI MEMANFAATKAN PENGUNAAN MAYBANK2U.COM ANDA!!!!


Cool. Spam from Malaysia - makes a change from Spam in English. emoticon---
Build A Better Board

They put me in a cage full of lions, I learned to speak lion
8/15/2006, 4:28 am Link to post   Blog
 
Belligerence Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous infoRegistered: 08-2004
Location: 127.0.0.1
Posts: 1599
Karma: 154 (+187/-33)
Reply | Quote
Re: SPAM MEMANFAATKAN PENGUINAAN BORK BORK AND BORK!!!!


Lmfno...Too bad I can't see the IPs...Otherwise I think they're the same person just trying to make a point...

---
Got a complaint? Customer Service Desk

The Harmony Stream
8/15/2006, 8:51 am Link to post PM Belligerence
 
Rimmer Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Global Administrator
Runboard staff member

Registered: 04-2003
Location: Straylia
Posts: 9750
Karma: 471 (+519/-48)
Reply | Quote
Re: SPAM MEMANFAATKAN PENGUINAAN BORK BORK AND BORK!!!!


What same person, Belli?

---
Build A Better Board

They put me in a cage full of lions, I learned to speak lion
8/15/2006, 9:02 am Link to post   Blog
 
The Mooseman Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

A Posting Machine

Registered: 03-2005
Location: Looking for my brain...
Posts: 3416
Karma: 143 (+154/-11)
Reply | Quote
Re: SPAM MEMANFAATKAN PENGUINAAN BORK BORK AND BORK!!!!


Posted from: 61.6.39.138


I think I am gonna buy something here, sounds promising emoticon

---
~ Quickly, I must hurry, for there go my people and I am their leader ~
8/15/2006, 10:11 am Link to post PM The Mooseman
 
Vegas Guy Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous infoRegistered: 04-2006
Posts: 1524
Karma: 36 (+102/-66)
Reply | Quote
Re: SPAM MEMANFAATKAN PENGUINAAN BORK BORK AND BORK!!!!


quote:

SPAM MEMANFAATKAN PENGUINAAN BORK BORK AND BORK!!!!Sounds like a Swedish Rock n Roll Band .....

They aren't to bright posting their Yahoo groups. Yahoo would terminate any and all kakkygroups.com ventures for spamming if we were'nt such nice people.


Last edited by Vegas Guy, 8/15/2006, 11:06 am


---
Manopolis
8/15/2006, 11:04 am Link to post Email Vegas Guy   PM Vegas Guy Blog
 
The Mooseman Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

A Posting Machine

Registered: 03-2005
Location: Looking for my brain...
Posts: 3416
Karma: 143 (+154/-11)
Reply | Quote
Re: SPAM MEMANFAATKAN PENGUINAAN BORK BORK AND BORK!!!!


quote:

Vegas Guy wrote:

quote:

SPAM MEMANFAATKAN PENGUINAAN BORK BORK AND BORK!!!!Sounds like a Swedish Rock n Roll Band .....
LOL, maybe it is that swedish chef from the Muppet Show emoticon


---
~ Quickly, I must hurry, for there go my people and I am their leader ~
8/15/2006, 11:42 am Link to post PM The Mooseman
 
Belligerence Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous infoRegistered: 08-2004
Location: 127.0.0.1
Posts: 1599
Karma: 154 (+187/-33)
Reply | Quote
Re: MARI MEMANFAATKAN PENGUNAAN MAYBANK2U.COM ANDA!!!!


quote:

Rimmer wrote:

What same person, Belli?http://com5.runboard.com/bakheva.fmainchat.t1821

---
Got a complaint? Customer Service Desk

The Harmony Stream
8/15/2006, 11:48 am Link to post PM Belligerence
 
Rimmer Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Global Administrator
Runboard staff member

Registered: 04-2003
Location: Straylia
Posts: 9750
Karma: 471 (+519/-48)
Reply | Quote
Re: SPAM MEMANFAATKAN PENGUINAAN BORK BORK AND BORK!!!!


No, it's not the same person. This one here is genuine Malay; I may have known his father when I was growing up in Kuala Lumpur. emoticon

The text, by the way, has been slightly modified. "weaselsrippedmyflesh" and "yeswehavenobananas" aren't real Malay words.

---
Build A Better Board

They put me in a cage full of lions, I learned to speak lion
8/15/2006, 12:12 pm Link to post   Blog
 
Vegas Guy Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous infoRegistered: 04-2006
Posts: 1524
Karma: 36 (+102/-66)
Reply | Quote
Re: SPAM MEMANFAATKAN PENGUINAAN BORK BORK AND BORK!!!!


quote:

The text, by the way, has been slightly modified. "weaselsrippedmyflesh" and "yeswehavenobananas" aren't real Malay words.What if I say them with a Malaysian accent? emoticon

---
Manopolis
8/15/2006, 12:39 pm Link to post Email Vegas Guy   PM Vegas Guy Blog
 


Add a reply

Page:  1  2 You are not logged in (login)