Runboard.com
You're welcome.
Runboard Extra! The Runboard Directory Runboard Knowledge Base

Ugly blue checkboxes in Chrome since the last update? checkbox

See how to fix it here!

Chat room Runboard Knowledge Base (wiki) Search Facebook Twitter





runboard.com       You are not logged in.

 
Boxer Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Regular poster

Registered: 08-2003
Location: The Jersey Dog Pound
Posts: 174
Karma: 6 (+8/-2)
Reply | Quote
new bug


when i click the box ) to put a check mark ) on a topic it brings me directky to the topic? this just started. does anyone else get this. it is only affected with the mouseover affect. never had this problem til today.

---
"SPEND IT" @ The Dog Pound
1/23/2004, 2:26 pm Link to post Email Boxer   PM Boxer AIM
 
The Return Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info



Registered: 02-2003
Location: In my chair.
Posts: 1169
Karma: 4 (+16/-12)
Reply | Quote
Re: new bug


Definite bug, only happens with the mouseover effect on.

This needs to be moved to either the bug report forum of the urgent forum, seeing as it stops an administrator or admin moderating their forum.


---
Self proclaimed runboard aficionado.
1/23/2004, 3:59 pm Link to post Email The Return   PM The Return ICQ AIM MSN Yahoo
 
Thor Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Head Administrator
Runboard developer

Registered: 01-2003
Location: RB machine room
Posts: 4993
Karma: 230 (+273/-43)
Reply | Quote
Re: new bug


Fixed.
1/23/2004, 6:22 pm Link to post Email Thor   PM Thor ICQ Yahoo Blog
 
Boxer Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Regular poster

Registered: 08-2003
Location: The Jersey Dog Pound
Posts: 174
Karma: 6 (+8/-2)
Reply | Quote
Re: new bug


thanx Thor emoticon

---
"SPEND IT" @ The Dog Pound
1/23/2004, 8:41 pm Link to post Email Boxer   PM Boxer AIM
 


Add a reply



You are not logged in (login)