Runboard.com
You're welcome.
Runboard Extra! The Runboard Directory Runboard Knowledge Base

Ugly blue checkboxes in Chrome since the last update? checkbox

See how to fix it here!

Chat room Runboard Knowledge Base (wiki) Search Facebook Twitter





runboard.com       You are not logged in.

 
oldskool carter Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

The drunken vampire

Registered: 08-2003
Location: AU
Posts: 96
Karma: 0 (+0/-0)
Reply | Quote
HELP!!!


I was messing with the user titles at my forum, and I accidentally deleted the pre-set title of "registered user" which is level 3. Now none of my automatic titles are working, though the manual ones are. Is there anyway to make my autos work???

---
http://com1.akheva.com/bhomestarfreaks

-"I'm gonna butter your bread."
-"I'm the essence of having."-me
-"'ello poppit"
HEY SETH, hammer away ;) ;)
8/19/2003, 1:17 pm Link to post PM oldskool carter AIM
 
Danta Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

MAN WITH THE GOLDEN CHALICE

Registered: 06-2003
Location: In my cave
Posts: 1179
Karma: 3 (+14/-11)
Reply | Quote
Re: HELP!!!


you don't have to panic, this is normally coded, a automatic user title. For it to work, the users need to post again, then everything will be fine. emoticon

---
quote:

Danta that I've been seeing u around in many great boards,u're kind of famous


8/19/2003, 5:33 pm Link to post Email Danta   PM Danta Blog
 
oldskool carter Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

The drunken vampire

Registered: 08-2003
Location: AU
Posts: 96
Karma: 0 (+0/-0)
Reply | Quote
Re: HELP!!!


whew, thank you!!

---
http://com1.akheva.com/bhomestarfreaks

-"I'm gonna butter your bread."
-"I'm the essence of having."-me
-"'ello poppit"
HEY SETH, hammer away ;) ;)
8/20/2003, 12:43 am Link to post PM oldskool carter AIM
 


Add a reply



You are not logged in (login)