Runboard.com
You're welcome.
Lost? Hover on Bookmarks!
Runboard Extra! The Runboard Directory Runboard Knowledge Base
Chat room Runboard Knowledge Base (wiki) Search Facebook Twitter

runboard.com       You are not logged in.

 
Shannt Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Regular poster

Registered: 02-2019
Location: Texas
Posts: 95
Karma: 0 (+0/-0)
Reply | Quote
Image Not Showing


I made a skin with an image at the bottom and it's showing fine on my test board so I copied the skin over to my main board and now the image at the bottom is not showing up.

I appreciate any help.

---

Visit my board: Our Country Home

9/22/2020, 11:16 pm Link to post Email Shannt   PM Shannt
 
Susa Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Global Administrator


Registered: 07-2006
Location: Oχάιο
Posts: 3933
Karma: 111 (+120/-9)
Reply | Quote
Re: Image Not Showing


There is a difference in the two codes for that bottom image.

In the practice board the code is:

.ak_msg_forumlist_belowstats_table_td {
   display : table;
   height : 45px;
   width : 898px;
   background : url(https://s8.gifyu.com/images/br1ln3a.gif) no-repeat center;
   padding : 0;
}



In your regular board the code is:

.ak_msg_forumlist_belowstats_table_td {
   display : table;
   height : 45px;
   width : 898px;
   background-image: url(https://s8.gifyu.com/images/br1ln3a.gif) no-repeat center;
   padding : 0;
}



I am not a coder, but could this be the problem?

---


SS eH PF
9/23/2020, 12:54 am Link to post PM Susa Blog
 
Pastor Rick Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Moderator

Registered: 07-2005
Location: Texas
Posts: 10247
Karma: 272 (+331/-59)
Reply | Quote
Re: Image Not Showing


quote:

Susa said;
I am not a coder, but could this be the problem?



That would do it on some browsers. emoticon

---

Advertise Boards On TRDConceptsDE
9/23/2020, 11:58 am Link to post Email Pastor Rick   PM Pastor Rick Blog
 
Susa Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Global Administrator


Registered: 07-2006
Location: Oχάιο
Posts: 3933
Karma: 111 (+120/-9)
Reply | Quote
Re: Image Not Showing


 emoticon

---


SS eH PF
9/23/2020, 1:21 pm Link to post PM Susa Blog
 
Shannt Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Regular poster

Registered: 02-2019
Location: Texas
Posts: 95
Karma: 0 (+0/-0)
Reply | Quote
Re: Image Not Showing


quote:

Pastor Rick wrote:

quote:

Susa said;
I am not a coder, but could this be the problem?



That would do it on some browsers. emoticon



I tried a different browser and it's still not showing up. I just removed it.



---

Visit my board: Our Country Home

9/24/2020, 12:05 am Link to post Email Shannt   PM Shannt
 
Susa Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Global Administrator


Registered: 07-2006
Location: Oχάιο
Posts: 3933
Karma: 111 (+120/-9)
Reply | Quote
Re: Image Not Showing


Ummmm . . . Did you try the first code? I could try it for you.

---


SS eH PF
9/24/2020, 12:11 am Link to post PM Susa Blog
 
Lesigner Girl Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Global Administrator
Head of Runboard staff

Registered: 11-2005
Posts: 25609
Karma: 429 (+482/-53)
Reply | Quote
Re: Image Not Showing


Sorry I'm late to the party, but here is the problem:



background : url(https://s8.gifyu.com/images/br1ln3a.gif) no-repeat center;


...vs...


background-image: url(https://s8.gifyu.com/images/br1ln3a.gif) no-repeat center;



"background" is shorthand, and it's fine to include "no-repeat" and "center" in shorthand.

"background-image" can only include url(...) and none of that other stuff.

Take out "-image", and it will work.

Last edited by Lesigner Girl, 9/28/2020, 11:29 am


---
Runboard Knowledge Base
Runboard Support Forums
Find other message boards
9/28/2020, 11:26 am Link to post Email Lesigner Girl   PM Lesigner Girl Blog
 


Add a reply



You are not logged in (login)