Runboard.com
You're welcome.
Runboard Extra! The Runboard Directory Runboard Knowledge Base
Chat room Runboard Knowledge Base (wiki) Search Facebook Twitter





runboard.com       You are not logged in.

Page:  1  2  3  4  5 

 
Susa Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Global Administrator


Registered: 07-2006
Location: Oχάιο
Posts: 3473
Karma: 101 (+110/-9)
Reply | Quote
Empty post


I went into one of my members posts because she had posted a YouTube video that did not work for any of us. I wanted to get the YouTube code so I could post it for her and have it embedded.

However, when I went into her post it was empty. There was not a thing in there.

Here it is: http://bsusassunroom.runboard.com/t30553

I hid it from public view in case there was something not right in there.

Notice that her title, within the post, is also clickable. That title is clickable in the first reply, too.



---


SS eH PF
11/21/2012, 10:45 pm Link to post PM Susa Blog
 
Lesigner Girl Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Global Administrator
Head of Runboard staff

Registered: 11-2005
Posts: 25102
Karma: 423 (+476/-53)
Reply | Quote
Re: Empty post


Hi Susa,

I don't see any blank posts or clickable titles. Which post are you referring to?

---
Runboard Knowledge Base
Website Creation Tutorials
11/22/2012, 12:25 am Link to post Email Lesigner Girl   PM Lesigner Girl Blog
 
Susa Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Global Administrator


Registered: 07-2006
Location: Oχάιο
Posts: 3473
Karma: 101 (+110/-9)
Reply | Quote
Re:


Okey Dokey! It is not blank now and Nanny did not edit it and the title is no longer clickable. How weird. It was Nanny's first post in the thread and then the title in the second post was clickable.

---


SS eH PF
11/22/2012, 2:00 am Link to post PM Susa Blog
 
Lesigner Girl Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Global Administrator
Head of Runboard staff

Registered: 11-2005
Posts: 25102
Karma: 423 (+476/-53)
Reply | Quote
Re: Empty post


Sounds like some kind of weird glitch I've never heard of before. Did others say it happened to them, too? If it happens again, can you try to get a screen cap?

---
Runboard Knowledge Base
Website Creation Tutorials
11/22/2012, 2:13 am Link to post Email Lesigner Girl   PM Lesigner Girl Blog
 
Susa Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Global Administrator


Registered: 07-2006
Location: Oχάιο
Posts: 3473
Karma: 101 (+110/-9)
Reply | Quote
Re:


No one else said anything. If it happens again I will indeed get a screen capture. I never saw anything like it before and I went back about 6 times and looked at it before I came here to post.

---


SS eH PF
11/22/2012, 2:17 am Link to post PM Susa Blog
 
Lesigner Girl Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Global Administrator
Head of Runboard staff

Registered: 11-2005
Posts: 25102
Karma: 423 (+476/-53)
Reply | Quote
Re: Empty post


Thanks, Susa. I'm pretty stumped. emoticon

---
Runboard Knowledge Base
Website Creation Tutorials
11/22/2012, 2:22 am Link to post Email Lesigner Girl   PM Lesigner Girl Blog
 
Susa Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Global Administrator


Registered: 07-2006
Location: Oχάιο
Posts: 3473
Karma: 101 (+110/-9)
Reply | Quote
Re:


It happened again! This time I was replying to a thread at http://bsusassunroom.runboard.com/t30599

I replied with Quick Reply (which had nothing to do with the other instance I wrote about above) and then I went to preview it. I got the preview and the word Walmart in the preview was clickable and I didn't make it clickable. It took me to Walmart! The word Here was also clickable and I did that one. It also went to Walmart.

Image

My reply box when I went to preview was totally empty.

Image

You are going to love this!

I just previewed my message here at Support and the same thing happened.

I fleetingly caught this message with my PrtScr button:

Image


Then it went on to this preview. All of the Walmarts are clickable to Walmart.

Image

The constant is that I was previewing every time.

---


SS eH PF
11/30/2012, 1:58 pm Link to post PM Susa Blog
 
Susa Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Global Administrator


Registered: 07-2006
Location: Oχάιο
Posts: 3473
Karma: 101 (+110/-9)
Reply | Quote
Re:


I just tried to edit this to make the link to my board clickable and my reply box is empty so I can't edit. Also all of the Walmarts in the post itself are clickable.


Image



---


SS eH PF
11/30/2012, 2:02 pm Link to post PM Susa Blog
 
Pastor Rick Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Moderator
Gold Supporter

Registered: 07-2005
Location: Texas
Posts: 10131
Karma: 271 (+330/-59)
Reply | Quote
Re:


That looks like the Avast "webrep" bug. It actually looks a bit different in different browsers like say FireFox vs Chrome. I disabled the "webrep" on my browser until the next Avast update to give them a chance to fix it...

---

Advertise Boards On TRDConceptsDE
11/30/2012, 2:56 pm Link to post Email Pastor Rick   PM Pastor Rick Blog
 
Susa Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Global Administrator


Registered: 07-2006
Location: Oχάιο
Posts: 3473
Karma: 101 (+110/-9)
Reply | Quote
Re:


I don't use Avast. In use AVG. I am using Chrome browser.

---


SS eH PF
11/30/2012, 3:00 pm Link to post PM Susa Blog
 


Add a reply

Page:  1  2  3  4  5 



You are not logged in (login)