Runboard.com
You're welcome.
Runboard Extra! The Runboard Directory Runboard Knowledge Base
Chat room Runboard Knowledge Base (wiki) Search Facebook Twitter

runboard.com       You are not logged in.

Page:  1  2 

 
Lesigner Girl Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Global Administrator
Global user (premium)
Head of Runboard staff

Registered: 11-2005
Posts: 24318
Karma: 420 (+466/-46)
Reply | Quote
Re: Forum is flagged for deletion...


LifesAnswers, when I went to your board, I didn't see a flag. Did I look at the wrong board?

---
Runboard Knowledge Base
Website Creation Tutorials
11/25/2008, 2:30 am Link to post Email Lesigner Girl   PM Lesigner Girl Blog
 
beavis Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Global Administrator
Global user (premium)
Runboard staff member

Registered: 04-2003
Location: down under
Posts: 4735
Karma: 234 (+272/-38)
Reply | Quote
Re: Forum is flagged for deletion...


I had the same thing, but I saw posts from Rick, and Lifesanswers when i checked it.

---

<Push
11/25/2008, 4:38 am Link to post PM beavis MSN Yahoo Blog
 
Lesigner Girl Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Global Administrator
Global user (premium)
Head of Runboard staff

Registered: 11-2005
Posts: 24318
Karma: 420 (+466/-46)
Reply | Quote
Re: Forum is flagged for deletion...


On Saturday?

---
Runboard Knowledge Base
Website Creation Tutorials
11/25/2008, 4:59 am Link to post Email Lesigner Girl   PM Lesigner Girl Blog
 
Lifes Answers Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user
Global user

Registered: 08-2008
Posts: 3
Karma: 0 (+0/-0)
Reply | Quote
Re: Forum is flagged for deletion...


Thanks to all of you for the help. You know that was my concern. I received the emails, but I couldn't find anywhere in the control panel that mentioned the flag, so I didn't know where to go to take it off, to clear it. So I was concerned that I'm missing it, that I don't know where to find it, and I've done a lot of work on the board, I'm just not ready to launch it yet, in the way of advertising cause I have to finish it.

I'll try to make some more posts today and maybe that will solve the problem. I just wish I knew where the flag is supposed to be in order to disable it. The only button I ever saw was one that said "clear expiration" which I clicked on then refreshed and it wasn't there anymore. Then two days later got another email and went back and there the button was again, so I again clicked it and it's not there now, but I'm not sure if that's the flag button or not.
11/25/2008, 3:57 pm Link to post Email Lifes Answers   PM Lifes Answers
 
Spirithorse Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Global Administrator
Global user
Runboard staff member

Registered: 10-2004
Location: Runboard Servers
Posts: 1622
Karma: 81 (+84/-3)
Reply | Quote
Re: Forum is flagged for deletion...


Hi Lifes Answers,

yes, that's the correct button. You have to post after clearing that expiration tag, or it'll come back, because only a post generates traffic.

You can even delete that post again, but you need to add one post to reset the expiration time.

Hope that helps. emoticon

---
Spirithorse

Runboard Support Forums
The Runboard Directory
Runboard Extra!

11/25/2008, 4:04 pm Link to post PM Spirithorse Blog
 


Add a reply

Page:  1  2 



You are not logged in (login)